Markera text för att få den uppläst. Klicka på högtalaren!
  Markera text för att få den uppläst. Klicka på högtalaren!

Ändra textstorlek

Uppläst text

Ystad Tillgänglighetsråds hemsida har uppläst text för den som så önskar. Markera texten du vill få uppläst och klicka på högtalaren som kommer fram.

Kontakta oss

Ystad Tillgänglighetsråd-HSO

Korsvirket

Surbrunnsvägen 24

271 40 YSTAD

 

Telefon: 0411-72 666, 

Mobil:070-697 26 64

Epost: ystad-yhr-hso@tele2.se

Vi stöder YTR-HSO

hp holding handerLogin Form

Aktuellt

Här du hittar du aktuella datum för möten etc, men även allmänna aktiviteter. Så titta in lite då och då så att du inte missar något.

Hjärtstartare

YTR-HSO har köpt in en hjärtstartare, att användas av våra medlemsföreningar vid t ex medlemsmöte och utfärder, allt för medlemmarnas trygghet om någon medlem skulle råka ut för ett hjärtstopp. För att få disponera hjärtstartaren måste det finnas några som är utbildade i Hjärt lungräddning och utbildade på hjärtstartaren.

Hjärtstartaren finns i Korsvirket, men för att få låna den, så får ni skriva upp er på lånelistan som finns tillgänglig i Korsvirket, ansvarig för ut och inlämning är Sven-Åke Yngve tfn 07069726

YTR-HSO disponerar även en bärbar ljudanläggning med 5 enheter att lyssna i, och 2 enheter att prata i, ett ytmärkt komplement om ni är i en lokal utan ljudanläggning. Ansvarig för utlåning är Sven-Åke Yngve tfn 070-6972664

Markera text för att få den uppläst. Klicka på högtalaren!